Hoekwoning - in aanbouw #019

€ 585.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Wonen in een riante 3-laagse duurzame hoekwoning van 148 m2 met een royale zonnige tuin op het zuidoosten, een dakterras dat uitkijkt over je tuin én een aangebouwde berging van 16 m2? Een groene en gezonde wijk voor iedereen omringd door water en natuur. En toch alle voorzieningen dichtbij! Klinkt als muziek in de oren toch? In de wijk Bloementuin komen 2 speciale hoekwoningen beschikbaar! Parkeren doe je lekker op je eigen terrein. Hier heb je ruimte genoeg voor het hele gezin! Hoe fijn is dat?

Verkocht

Hoekwoning - in aanbouw #019

€ 585.000
ca. 148 m2
4 kamers
Luchtwarmtepomp
1 Parkeerplaats
ca. 210 m2Tuin
Zuid-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Inclusief badkamer en toilet

Alle woningen in Bloementuin fase 3 worden opgeleverd met een complete badkamer en wc. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. De badkamer wordt betegeld en je vindt er een wastafel en inloopdouche. Heb je andere wensen? Tegen een meerprijs is het mogelijk om ander sanitair of tegelwerk uit te kiezen.


Op de artist impression staat het standaard sanitair afgebeeld. Ook de getoonde kranen, grijze vloertegels en witte wandtegels zijn bij de koopsom inbegrepen. De douchewand, spiegel, het badkamermeubel en de wandbekleding in hongaarse punt zijn optioneel.