Hoekwoning - verwachte oplevering april 2024 #023

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Bouwnummer 23 ligt prachtig aan de autoluwe groene zone met water. De verdiepingshoge ramen maken deze hoekwoning lekker licht en met 140 m2 woonplezier heb je ook aan ruimte geen gebrek. In de tuin met berging op het zuiden schijnt altijd de zon, dus gooi de barbecue maar aan! 

In aanbouw / bewoond

Hoekwoning - verwachte oplevering april 2024 #023

ca. 140 m2
4 kamers
Luchtwarmtepomp
ca. 103 m2Tuin
Zuiden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Inclusief badkamer en toilet

Alle woningen in Bloementuin fase 2 worden opgeleverd met een complete badkamer en wc. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. De badkamer wordt betegeld en je vindt er een wastafel en douche. Heb je andere wensen? Tegen een meerprijs is het mogelijk om ander sanitair of tegelwerk uit te kiezen.


Op de artist impression staat het standaard sanitair afgebeeld. Ook de getoonde kranen, grijze vloertegels en witte wandtegels zijn bij de koopsom inbegrepen. De spiegel, het badkamermeubel, de douchewand en de wandbekleding in hongaarse punt zijn optioneel. 

image alt

Woning in aanbouw

Goed nieuws! De bouw van deze woning is gestart. Het wachten op de sleuteloverdracht wordt dus met de dag korter. Omdat de aannemer begonnen is met de bouw is er bouwrente van toepassing. Benieuwd naar de hoogte van dit bedrag? Neem daarvoor contact met ons op via 088 712 27 15.