4-kamerappartement

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Zoek je een ruim appartement met 3 slaapkamers, vrij uitzicht én een eigen parkeerplaats? En het liefst in een groene omgeving? Dan is dit 4-kamerappartement in nieuwbouwplan De Bloementuin fase 4 echt iets voor jou. Van dit type is er maar 1 beschikbaar. Dit ruime appartement heeft 111 m2 aan woonplezier en bevindt zich op de 3e verdieping. Stijlvolle materialen en fraai metselwerk geven het kleinschalige en duurzame gebouw een elegant en eigentijds karakter. Je geniet hier van veel lichtinval door de hoge ramen én van vrij uitzicht. Dát is fijn wonen!

In aanbouw / bewoond

4-kamerappartement

ca. 111 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Balkon
dorpsleven
image alt

Inclusief badkamer en toilet

Alle appartementen in Bloementuin fase 4 worden opgeleverd met een complete badkamer en wc. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. De badkamer wordt betegeld en je vindt er een wastafel en inloopdouche. Heb je andere wensen? Tegen een meerprijs is het mogelijk om ander sanitair of tegelwerk uit te kiezen.


Op de artist impression staat het standaard sanitair afgebeeld. Ook de getoonde kranen, grijze vloertegels en witte wandtegels zijn bij de koopsom inbegrepen. De spiegel, het badkamermeubel en de wandbekleding in hongaarse punt zijn optioneel.