3-kamerappartement #033

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Zoek jij een duurzaam nieuwbouwappartement met fantastisch vrij uitzicht over natuurgebied de Laagte met fleurig groen, 2 ruime slaapkamers en een eigen parkeerplaats? Gevonden! Dit 3-kamer appartement vind je in De Bloementuin fase 4. Stijlvolle materialen en fraai metselwerk geven het kleinschalige gebouw van 8 woningen een elegant en eigentijds karakter. Bouwnummer 33 bevindt zich op de 1e verdieping en heeft een groot balkon op het zonnige zuiden. Hier wonen is puur genieten! 


In aanbouw / bewoond

3-kamerappartement #033

ca. 91 m2
3 kamers
Vloerverwarming geheel
1 Parkeerplaats
ca. 11 m2 Balkon
dorpsleven
image alt

Inclusief badkamer en toilet

Alle appartementen in Bloementuin fase 4 worden opgeleverd met een complete badkamer en wc. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. De badkamer wordt betegeld en je vindt er een wastafel en inloopdouche. Heb je andere wensen? Tegen een meerprijs is het mogelijk om ander sanitair of tegelwerk uit te kiezen.


Op de artist impression staat het standaard sanitair afgebeeld. Ook de getoonde kranen, grijze vloertegels en witte wandtegels zijn bij de koopsom inbegrepen. De spiegel, het badkamermeubel en de wandbekleding in hongaarse punt zijn optioneel.