3-kamerappartement

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Stel je eens voor; een gloednieuw appartement met fantastisch vrij uitzicht over groen, 2 slaapkamers én een eigen parkeerplaats. Zo’n appartement vind je in De Bloementuin fase 4. Van dit type komen er slechts 7 beschikbaar in een kleinschalig gebouw met in totaal 8 duurzame appartementen. Stijlvolle materialen en fraai metselwerk geven het gebouw een elegant en eigentijds karakter. De 3-kamerappartementen liggen verdeeld over de 1e tot en met de 3e verdieping. Welk appartement kies je?

In aanbouw / bewoond

3-kamerappartement

ca. 91 - 94 m2
3 kamers
Vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Balkon
dorpsleven
image alt

Inclusief badkamer en toilet

Alle appartementen in Bloementuin fase 4 worden opgeleverd met een complete badkamer en wc. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. De badkamer wordt betegeld en je vindt er een wastafel en inloopdouche. Heb je andere wensen? Tegen een meerprijs is het mogelijk om ander sanitair of tegelwerk uit te kiezen.


Op de artist impression staat het standaard sanitair afgebeeld. Ook de getoonde kranen, grijze vloertegels en witte wandtegels zijn bij de koopsom inbegrepen. De spiegel, het badkamermeubel en de wandbekleding in hongaarse punt zijn optioneel.