2 onder 1 kapwoning - in aanbouw #028

€ 620.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Woon jij straks in deze ruime en duurzame 3-laagse tweekapper van 157 m2 met aangebouwde berging én zonnige tuin op het zuiden? En je kijkt ook nog eens uit op een heerlijk groen park. Waar vind je dat nog? Dit huis met aansprekende moderne en toch speelse architectuur wordt omringd door groen. Dankzij de 2 parkeerplaats op de eigen oprit heb je altijd plek voor de auto. En de woning is (bijna) energieneutraal. Wat een luxe! Iets voor jou?

Verkocht

2 onder 1 kapwoning - in aanbouw #028

€ 620.000
ca. 158 m2
6 kamers
Luchtwarmtepomp
2 parkeerplaatsen
ca. 91 m2Tuin
Zuiden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Inclusief badkamer en toilet

Alle woningen in Bloementuin fase 3 worden opgeleverd met een complete badkamer en wc. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. De badkamer wordt betegeld en je vindt er een wastafel en inloopdouche. Heb je andere wensen? Tegen een meerprijs is het mogelijk om ander sanitair of tegelwerk uit te kiezen.


Op de artist impression staat het standaard sanitair afgebeeld. Ook de getoonde kranen, grijze vloertegels en witte wandtegels zijn bij de koopsom inbegrepen. De douchewand, spiegel, het badkamermeubel en de wandbekleding in hongaarse punt zijn optioneel.