2 onder 1 kapwoning - in aanbouw

€ 612.500 - € 625.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Op je gemak fiets je de straat in, waar je wordt verwelkomd door de geur van lavendel. De kinderen zwaaien vluchtig naar je, maar zijn druk bezig met stoepranden, en je maakt kort een praatje met de buurvrouw. Het is elke dag weer heerlijk thuiskomen in de knusse, groene wijk de Bloementuin. En helemaal in zo’n royale 2 onder 1 kapwoning van zo’n 157 m2 met aangebouwde berging, 4 slaapkamers én eigen parkeergelegenheid op je eigen erf. Een heerlijke woning voor jou en je gezin!

Verkocht

2 onder 1 kapwoning - in aanbouw

€ 612.500 - € 625.000
ca. 150 m2
5 kamers
Luchtwarmtepomp
Tuin

Overzicht wordt geladen..

image alt

Inclusief badkamer en toilet

Alle woningen in Bloementuin fase 3 worden opgeleverd met een complete badkamer en wc. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. De badkamer wordt betegeld en je vindt er een wastafel en inloopdouche. Heb je andere wensen? Tegen een meerprijs is het mogelijk om ander sanitair of tegelwerk uit te kiezen.


Op de artist impression staat het standaard sanitair afgebeeld. Ook de getoonde kranen, grijze vloertegels en witte wandtegels zijn bij de koopsom inbegrepen. De douchewand, spiegel, het badkamermeubel en de wandbekleding in hongaarse punt zijn optioneel.