Woning met toewijzingscriteria - in aanbouw #013

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Van 101 m2 aan woonoppervlakte tot een tuin met berging op het noorden en karakteristiek bloemkozijn. Bouwnummer 13 heeft het allemaal. Deze tussenwoning met toewijzingscriteria staat in de knusse wijk Bloementuin te midden van het groen. Hier zeg je de buren gedag en ervaar je thuis alle rust en privacy. De auto? Die parkeer je gemakkelijk op het terrein aan de achterzijde.

In aanbouw / bewoond

Woning met toewijzingscriteria - in aanbouw #013

ca. 101 m2
3 kamers
Luchtwarmtepomp
ca. 47 m2Tuin
Noorden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Anti-speculatiebeding en zelfbewoningsplicht

Tegenwoordig is het als starter al moeilijk genoeg om een woning te kopen. Er wordt vaak overboden en investeerders liggen op de loer. Om de woningen tot en met € 259.950 v.o.n. enkel voor starters en doorstromers ter beschikking te stellen wordt daarom een anti-speculatiebeding en een zelfbewoningsplicht opgenomen in de koopcontracten. De zelfbewoningsplicht houdt in dat een huis alleen door de koper bewoond mag worden, waardoor verhuren dus niet mogelijk is. En het anti-speculatiebeding zorgt ervoor dat een woning pas na tien jaar doorverkocht mag worden. 

image alt

Een maximaal bruto jaarinkomen

Een koopwoning met aanvullende toewijzingscriteria tot en met € 259.950 v.o.n. is bestemd voor mensen die een gezamenlijk bruto jaarinkomen van maximaal € 60.000 hebben. Er zal een inkomensverklaring van de belastingdienst gebaseerd op het inkomen van 2021 overlegd moeten worden en een werkgeversverklaring. Indien er samen wordt gekocht dan moeten er dus 2 inkomensverklaringen en werkgeversverklaringen worden aangeleverd.