Woning met toewijzingscriteria - in aanbouw #008

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

De bruine gevel met bloemkozijn laat bouwnummer 8 spreken. Zo springt deze tussenwoning met toewijzingscriteria direct in het oog. Je geniet hier van 93 m2 woonplezier en een tuin met berging op het noorden. Daarnaast is de dorpse wijk Bloementuin precies wat je zoekt: knus, groen en rustig. 

In aanbouw / bewoond

Woning met toewijzingscriteria - in aanbouw #008

ca. 93 m2
3 kamers
Luchtwarmtepomp
ca. 35 m2Tuin
Noorden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Anti-speculatiebeding en zelfbewoningsplicht

Tegenwoordig is het als starter al moeilijk genoeg om een woning te kopen. Er wordt vaak overboden en investeerders liggen op de loer. Om de woningen tot en met € 259.950 v.o.n. enkel voor starters en doorstromers ter beschikking te stellen wordt daarom een anti-speculatiebeding en een zelfbewoningsplicht opgenomen in de koopcontracten. De zelfbewoningsplicht houdt in dat een huis alleen door de koper bewoond mag worden, waardoor verhuren dus niet mogelijk is. En het anti-speculatiebeding zorgt ervoor dat een woning pas na tien jaar doorverkocht mag worden. 

image alt

Een maximaal bruto jaarinkomen

Een koopwoning met aanvullende toewijzingscriteria tot en met € 259.950 v.o.n. is bestemd voor mensen die een gezamenlijk bruto jaarinkomen van maximaal € 60.000 hebben. Er zal een inkomensverklaring van de belastingdienst gebaseerd op het inkomen van 2021 overlegd moeten worden en een werkgeversverklaring. Indien er samen wordt gekocht dan moeten er dus 2 inkomensverklaringen en werkgeversverklaringen worden aangeleverd.