Tussenwoning

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

In Bloementuin fase 1 komen in totaal 12 tussenwoningen met woonoppervlaktes van circa 129 m2. Alle woningen zijn zeer duurzaam door het gebruik van zonnepanelen en een warmtepomp.

In aanbouw / bewoond

Tussenwoning

ca. 115 - 127 m2
4 kamers
Luchtwarmtepomp
Tuin
Zuiden
image alt

Anti-speculatiebeding en zelfbewoningsplicht

Tegenwoordig is het als starter al moeilijk genoeg om een woning te kopen. Er wordt vaak overboden en investeerders liggen op de loer. Om de woningen tot en met € 350.000 v.o.n. enkel voor starters en doorstromers ter beschikking te stellen wordt daarom een anti-speculatiebeding en een zelfbewoningsplicht opgenomen in de koopcontracten. De zelfbewoningsplicht houdt in dat een huis alleen door de koper bewoond mag worden, waardoor verhuren dus niet mogelijk is. En het anti-speculatiebeding zorgt ervoor dat een woning pas na vijf jaar doorverkocht mag worden. 

image alt

Een complete badkamer

Alle woningen in de Bloementuin worden standaard voorzien van sanitair en tegelwerk. Voor deze fase is een standaard pakket samengesteld. Tegen een meerprijs is het mogelijk ander sanitair uit te kiezen. Het aanbrengen van sanitair volgens het standaard pakket is in de koopsom verwerkt.


Sanitair bekijken