4-kamerappartement #039

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Zoek je een ruim 4-kamer appartement met vrij uitzicht over een groene en bloemrijke omgeving? Dan is dit appartement in nieuwbouwplan De Bloementuin fase 4 echt iets voor jou. Van dit type is er maar 1 beschikbaar. Bouwnummer 39 is een lekker ruim appartement op de bovenste verdieping. Stijlvolle materialen en fraai metselwerk geven het kleinschalige en duurzame gebouw van 8 woningen een elegant en eigentijds karakter. Het lekker grote balkon wordt standaard aangekleed met plantenbakken inclusief groen. En wat dacht je van een eigen parkeerplaats? Dat is pas fijn wonen! 


In aanbouw / bewoond

4-kamerappartement #039

ca. 111 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
1 Parkeerplaats
ca. 11 m2 Balkon
dorpsleven
image alt

Inclusief badkamer en toilet

Alle appartementen in Bloementuin fase 4 worden opgeleverd met een complete badkamer en wc. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. De badkamer wordt betegeld en je vindt er een wastafel en inloopdouche. Heb je andere wensen? Tegen een meerprijs is het mogelijk om ander sanitair of tegelwerk uit te kiezen.


Op de artist impression staat het standaard sanitair afgebeeld. Ook de getoonde kranen, grijze vloertegels en witte wandtegels zijn bij de koopsom inbegrepen. De spiegel, het badkamermeubel en de wandbekleding in hongaarse punt zijn optioneel.