2 onder 1 kapwoning - in aanbouw #031

€ 612.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Groen groen en nog eens groen. Dat is wat je ziet als je vanaf je dakterras naar de omgeving kijkt. Wakker worden met het geluid van tjirpende vogeltjes bij je raam? Deze ruime en duurzame 3-laagse tweekapper van 157 m2 met een zonnige tuin op het zuiden én aangebouwde berging wordt omringd door groen. En je kijkt ook nog eens uit op een heerlijk groen park. Waar vind je dat nog? De moderne en toch speelse architectuur maakt het huis uniek in deze groene omgeving. Dankzij de 2 parkeerplaatsen op de eigen oprit heb je altijd plek voor de auto. Ideaal!

Verkocht

2 onder 1 kapwoning - in aanbouw #031

€ 612.500
ca. 158 m2
6 kamers
Luchtwarmtepomp
2 parkeerplaatsen
ca. 89 m2Tuin
Zuiden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Inclusief badkamer en toilet

Alle woningen in Bloementuin fase 3 worden opgeleverd met een complete badkamer en wc. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch en de kranen zijn van Grohe. De badkamer wordt betegeld en je vindt er een wastafel en inloopdouche. Heb je andere wensen? Tegen een meerprijs is het mogelijk om ander sanitair of tegelwerk uit te kiezen.


Op de artist impression staat het standaard sanitair afgebeeld. Ook de getoonde kranen, grijze vloertegels en witte wandtegels zijn bij de koopsom inbegrepen. De douchewand, spiegel, het badkamermeubel en de wandbekleding in hongaarse punt zijn optioneel.